Braathen & Partners AS kjøper 100% av aksjene i Øko-Rom AS og er gjeldende fra 01.04.2022. Øko-Rom AS vil fortsette som enkeltstående firma med de samme ansatte og i de samme lokalene, men vil kunne tilby flere tjenester enn i dag.

– Vi har hatt et ønske om å øke kundemassen og ansette flere kompetente regnskapsførere. Med oppkjøpet av Øko-Rom får vi begge deler og vi vil jobbe for et langsiktig og lokalt eierskap i årene fremover, sier daglig leder i Braathen & Partners AS, Lasse Braathen. Samarbeidet åpner opp mange spennende muligheter for Øko-Rom AS og deres samarbeids­partnere. Braathen & Partners AS tilfører flere tjenester som f.eks. rådgivning, økonomisjef ­funksjon, hjelp ifm. styrepresentasjon, Excel-kurs, utvikling/bearbeiding av nettbutikk, IT.

Eierskiftet vil ikke endre på dagens kundeforhold. Tvert imot. Vi vil tilby et bredere tjenestetilbud som skal gi kunden den informasjonen han trenger for å ta de riktige beslutningene om driften av selskapet.

Braathen & Partners AS

Vi skal være «Din solide sparringspartner inn i fremtiden». Braathen & Partners er et Autorisert Regnskapsførerselskap som ble stiftet i 1998. Vi har mange års erfaring fra tradisjonelt regnskapsbyrå, ­økonomisjef-stillinger, daglig leder og controller i større og mindre ­selskaper. Teamet består i dag av åtte kompetente medarbeidere, samt et bredt nettverk med samarbeidspartnere innenfor it-systemer, juridisk bistand og økonomisk rådgiving. Vi ­holder til i Lørenskog ved Triaden Storsenter.

I 2022 moderniserer vi vårt tjenestetilbud mot de stadige endringer vi ser i vårt marked og ­pusset samtidig opp profilen vår. Teknologien løser stadig mer av det tradisjonelle, mens kunden mer verdsetter oss som rådgiver og sparringspartner. Dette tar vi på alvor.

Vi bruker bare moderne skybaserte løsninger som muliggjør effektive prosesser og arbeids­deling med våre kunder og forbindelser. Dette har vi gjort i over 10 år. Om du ønsker å gjøre deler av jobben selv, eller har en på kontoret som kan gjøre deler av økonomiarbeidet, er det ingen ­problem for oss. Vi kan hjelpe dere både tidlig og senere i økonomiprosessene. Målet er å få en god og leselig rapport for både ledere og eiere, som kan hjelpe til med å ta gode beslutninger.